İkametgah (Adres) Sorgulama

27 Mart 2013 Çarşamba

İkametgah (Adres) Sorgulama , Adres Sorgulama , İkametgah Öğrenme: İlk olarak belirtmek isteriz ki İkametgah Sorgulama yapabilmeniz için kişinin çeşitli T.C. kimlik bilgilerini bilmeniz gerekiyor.

Deprem Sorgulama

19 Mart 2013 Salı

Deprem Sorgulama: Kandilli Rasathanesi resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağladığı "Deprem Sorgulama" sayfası ile anlık olarak meydana gelen son depremleri görebilirsiniz.

Plaka Kodu Sorgulama

Plaka Kodu Sorgulama: Devlet.Co olarak "İl plaka Kodları" sayfası ile "İl Plaka kodu Sorgulaması" yapabilirsiniz. Plaka Kodu Sorgulaması için aşağıdaki illerin yanındaki kodu kullanabilirsiniz.

Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulama

Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulama: Tramer.org.tr internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulama" sayfası ile "Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulama" yapabilirsiniz.

TRAFİK Sigortası Poliçe Sorgulama

18 Mart 2013 Pazartesi

TRAFİK Sigortası Poliçe Sorgulama: Tramer.org.tr web sitesinde bulunana "Trafik Sigortası Poliçe Sorgulama" sayfası ile "Trafik Sigortası Poliçe Sorgulaması" yapabilirsiniz. Trafik Sigortası Poliçe Sorgulaması yapabilmek için, yönlendirileceğiniz

ODY Sorgulama – ÜDY Sorgulama

ODY Sorgulama – ÜDY Sorgulama: Gazi Üniversitesi resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "ODY-ÜDY Sorgulama" sayfası ile "ODY-ÜDY Sorgulama" yapabilirsiniz.

SRC Sorgulama

16 Mart 2013 Cumartesi

SRC Sorgulama: Bu yazımızda SRC Sorgulama hakkında bilgilere yer vereceğiz. "SRC Sorgulama" E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştiriliyor. Sorgulamayı yapabilmeniz için E-Devlet şifresine ihtiyacınız olacak.

Sürücü Belgesi İptal Bilgisi Sorgulama

Sürücü Belgesi İptal Bilgisi Sorgulama: Ehliyet İptal Bilgisi Sorgulama hizmeti daha önceden "Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı" şifresiz sorgulama yapılabiliyordu "Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı" bu hizmeti internet sitesinden kaldırdı.

ARAÇ Muayene Sorgulama

Araç Muayene Sorgulama Sayfası: TÜVTurk resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Araç Muayene Sorgulama" sayfası ile "Araç Muayene Sorgulama" yapabilirsiniz. Araç Muayene Sorgulama yapabilmeniz için, "Araç Sorgulama" sayfasındaki ilgili alanların tümünü eksiksiz doldurun.

Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV Sorgulama

Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV Sorgulama: Bu yazımızda Motorlu Taşıt verginizi internet üzerinden nasıl ödeyebilirsiniz ondan bahsedeceğiz. Lütfen yazımızı okumaya devam edin..

TEDAŞ (Elektrik) Borç Sorgulama

TEDAŞ (Elektrik) Borç Sorgulama: TEDAŞ resmi internet sitesinden kullanıcılarına sağlamış olduğu "Elektrik Borç Sorgulama" sayfası ile "TEDAŞ Elektrik Borç Sorgulaması" yapabilirsiniz.

Türk Telekom Telefon Borç Sorgulama

Türk Telekom Telefon Borç Sorgulama: Türk Telekom resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Türk Telekom Borç Sorgulama" sayfası ile "Türk Telekom Telefon Faturası Borç Sorgulaması" yapabilirsiniz.

Emekli Sandığı 4c Hizmet Dökümü

12 Mart 2013 Salı

Emekli Sandığı 4c Hizmet Dökümü , Memur Hizmet Dökümü: Bu yazımızda Emekli sandığı hizmet dökümü hakkında bilgilere yer vermeye çalışacağız. Daha önce memurlar "Emekli Sandığı Hizmet Dökümü" alamıyorlardı.

Sürücü Belgesi (Ehliyet) Randevu Alma

Sürücü Belgesi (Ehliyet) Randevu Alma: Ehliyet sınavında başarı göstermiş Ehliyet almaya hak kazanmış sürücü adayları (Yeni ehliyet alacaklar) kursunuzun bağlı olduğu ilçe emniyet müdürlüğüne başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Emekli Maaşı Sorgulama

Emekli Maaşı Sorgulama , Emekli Maaşı Öğrenme 2013: Bu yazımızda Emekli Maaşı Sorgulaması yapabileceğiniz bilgilere ve bağlantılara yer vereceğiz. Emekli maaşı sorgulaması yapabileceğiniz ilk sayfa için Buraya Dokunun yönlendirileceğiniz sayfada hangi kurumdan maaş alırsanız alın işlem yapabilirsiniz.

Ssk Prim Sorgulama T.C. ile Şifresiz

"Sosyal Sigortalar Kurumu" (Ssk) Prim Sorgulama T.C. İle , "Sosyal Sigortalar Kurumu" (Ssk) Prim Öğrenme Şifresiz: SSK prim aldığınız brüt ücret ikramiye ve istihkaklardan yapılan kesintiyi "Sosyal Sigortalar Kurumu" ssk prim sorgulama ise adınıza yatırılmış primlerle çalışma gün sayılarınızı sorgulamayı belirtmektedir.

Bağkur Prim Dökümü Sorgulama 2013

Bağkur Prim Dökümü Sorgulama 2013: Bağkur Prim Dökümü işveren kişilerin kendi hesabına ödediği primlerin sorgulama işlemidir.

Doğalgaz Bağlatma Abonelik İşlemleri

10 Mart 2013 Pazar

İgdaş Doğalgaz Bağlatma Abonelik İşlemleri: Merhaba bu yazımızda sizlere İgdaş Doğalgaz Abonelik hakkında bilgiler vereceğiz. Doğalgaz Bağlatma (İgdaş) Abonelik İşlemleri İçin İstenen Gerekli Belgeler / Evraklar:

VODAFONE Borç Sorgulama

9 Mart 2013 Cumartesi

VODAFONE Borç Sorgulama: VODAFONE resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu “VODAFONE Borç Sorgulama” sayfası ile “VODAFONE Borç Sorgulaması” yapabilirsiniz.

VODAFONE Borç Sorgulaması yapabilmek için aşağıda bulunan bağlantıya dokunduktan sonra “VODAFONE Online İşlemler” sayfasına yönlendirileceksiniz. Sisteme girebilmeniz için

TURKCELL Borç Sorgulama

TURKCELL Borç Sorgulama: Turkcell resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Turkcell Borç Sorgulama" sayfası ile "Turkcell Borç Sorgulaması" yapabilirsiniz.

Turkceel Borç Sorgulaması yapabilmek için aşağıda bulunan bağlantıya dokunduktan sonra "Turkcell Online İşlemler" sayfasına yönlendirileceksiniz.

AVEA Fatura Borç Sorgulama

AVEA Fatura Borç Sorgulama: Avea resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Avea Borç Sorgulama" sayfası ile "Avea Borç Sorgulaması" yapabilirsiniz.

Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayarak Avea Online İşlemler sayfasına yönlendirileceksiniz.

Doğalgaz Fatura Sorgulama

Doğalgaz Fatura Sorgulama: "IGDAS" resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Fatura Sorgulama ve Ödeme" sayfası ile Doğalgaz Faturanızı öğrenebilir ve kredi kartınız ile borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Iski Fatura Sorgulama

Iski Fatura Sorgulama: Bu yazımızda sizlere iski fatura sorgulama işleminden bahsedeceğiz. İski'nin resmi internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Güncel Borç Sorgulama Sayfası" sayfası ile iski ye ait olan fatura borçlarınızı , geçmiş dönem borcunuzu ve son fatura bilgilerinizi öğrenebilir , sorgulayabilirsiniz.

Ehliyet Sınavı Sonuçları

Ehliyet Sınavı Sonuçları Sorgulama: Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavları (MTSAS) Karayollarında seyreden araçları kullanacak sürücü adaylarına yönelik, teorik ve uygulama sınavları kapsamaktadır.

MTSAS, 81 il merkezinde ve başvuru sayısının beklenenden fazla olması durumunda ise uygun görülen ilçe merkezlerinde de yapılmaktadır. Aday devam ettiği MTSK Müdürlüğünün bağlı bulunduğu il sınırları içinde sınava girecektir.

Sürücü Belgesi Ceza Puanı Sorgulama

Sürücü Belgesi Ceza Puanı Sorgulama: Motoru taşıtınızdan dolayı aldığınız toplam ceza puanları için (Ehliyet Bilgilerinizden Faydalanarak) internet ten sorgulama yapabilirsiniz. Böylece Ehliyet Ceza Puanınızı öğrenebilirsiniz.

Açık Öğretim Sınav Sonuçları

Açık Öğretim Sınav Sonuçları Sorgulama: Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav socuçlarını sınavların ardından 1 ay sonra açıklanmaktadır. Sınav sonuçlarınızı AÖF’nin internet sitesinden öğrenebileceksiniz. Site yoğunluktan dolayı ara ara hizmet dışı kalmaktadır hatırlatmak isterim.

Vergi Kimlik No Sorgulama

Vergi Kimlik No Sorgulama: 18 yaşını doldurmuş her kişi için mevcut olan kişiye özel numaradır.

Devletin resmi kurumlarında olsun parayla ilgili devlete vergi vermeyi gerektirecek herhangi bir durumda muhakkak gerekli olan bir numaradır.

Doğum Borçlanması Mahkeme Kararı

Doğum Borçlanması Mahkeme Kararı: Doğum Borçlanmasında Mahkeme Kararı Aşağıdadır

Yargıtay 10.Hukuk Dairesi Esas 2009/8312 Karar 2010/2516  nolu karar

T.C. YARGITAY

10.Hukuk Dairesi

4a SSK 4b Bağkur 4c Emekli Sandığı

4a SSK 4b Bağkur 4c Emekli Sandığı 4a 4b 4c kimlerdir ? Bugünlerde sık sık 4 a 4 b 4 c sitelerde haberlerde yer almaktadır. Bunlara bakıyorsunuz bir yerde farklı diğer yerde tamamen farklı ve birbirlerine karışıyorlar .Peki 4 a 4 b 4 c ne demektir.

Çok Çocuğa Olana Erken Emeklilik Geliyor

Çok Çocuğa Olana Erken Emeklilik Geliyor: Kanada öğretim görevlisi bir arkadaşım nüfusun aynen devam etmesi yani sabit kalması için ortalama çocuk sayısının 2.2 olması gerektiğini söylemişti. 3 çocuk söylemi de oldukça popüler. Ama burada bir konu var biz 3 çocuğa nasıl bakacağız.

Trafik Kazası Tespit Tutanağı

Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulama: Tramer.org.tr internet sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulama" sayfası ile "Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulama" yapabilirsiniz.

Araç Kasko Değeri Sorgulama

Araç Kasko Değeri Sorgulama: Gelir İdaresi Başkanlığı resmi sitesinde kullanıcılarına sağlamış olduğu "Araç Kasko Değeri Sorgulama" sayfası ile "Kasko Değeri Sorgulaması" yapabilirsiniz.

Pasaport İşlemleri Sorgulama

Pasaport İşlemleri Sorgulama: Devletin resmi pasaport işlemleri sitesi "epasaport.gov.tr" adresiyle pasaport işlemleri konusunda tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kayıp Şahıs Sorgulama

Kayıp Kişi Sorgulama: Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı resmi internet sitesinde "Kayıp Şahıs Sorgulama" sayfası ile "Kayıp Şahıs Sorgulaması" yapabilirsiniz. Kayıp Şahıs Sorgulaması yapabilmek için, "Kayıp Şahıs Sorgulama Ekranındaki ilgili yerlerin tümünü eksiksiz doldurunuz.

Kimliği Belirsiz Ceset Sorgulama

8 Mart 2013 Cuma

Kimliği Belirsiz Ceset Sorgulama: Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın resmi internet sitesindeki "Kimliği Belirsiz Ceset Sorgulama" sayfası yoluyla "Kimliği Belirsiz Ceset Sorgulaması" yapabilirsiniz. Kimliği Belirsiz Ceset Sorgulaması için,

Sahte Para Sorgulama

Sahte Para Sorgulama: TC Merkez Bankası resmi sitesinin "Sahte Para Sorgulama" sayfası yoluyla "Sahte Para Sorgulaması" yapabilirsiniz. Sahte Para Sorgulaması için, "Sahte Para Sorgulama Ekranındaki" tüm alanları eksiksiz doldurunuz. Sahte Para Sorgulaması için banknot türü ve seri

Sabıka Kaydı Sorgulama

Sabıka Kaydı Sorgulama: Adli Sicil Yönetmeliğinin 4. maddesine göre; Hakkında Türk mahkemeleri veya yabancı ülke mahkemeleri tarafından kesinleşmiş ve Türk hukukuna göre tanınan mahkûmiyet kararı bulunan Türk vatandaşları ile Türkiye’de suç işlemiş olan yabancılara ait bütün adlî sicil kayıtları,

Çalıntı Araç Sorgulama

Çalıntı Araç Sorgulama: Çalıntı araç sorgulama uygulamasını Emniyet Genel Müdürlüğü, Trafik Hizmetleri Başkanlığı, sisteminden kaldırdı. Artık tüm sorgulamaları ehliyet ceza sorgulaması , araç sorgulamaları iptal ve sahte ehliyet sorgulama dahil olmak üzere e-devlet sistemi üzerinden turkiye.gov.tr sitesinden yapılmaktadır.

Sözleşmeli Personel iş Sonu Tazminatı için Nereye Başvurmalı

Sözleşmeli Personel iş Sonu Tazminatı için Nereye Başvurmalı ?657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilen sözleşmeli personel iş sonu tazminatı için nereye başvurmalıdır ?

Sözleşmeli Personele Ücretsiz İzin Verilebilir mi ?

Sözleşmeli Personele Ücretsiz İzin Verilebilir mi ?: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilen sözleşmeli personele ücretsiz izin verilebilir mi ?

Sözleşmeli Personelin Rapor Alması ile Sözleşmesi Fesh Edilir mi ?

Sözleşmeli Personelin Rapor Alması ile Sözleşmesi Fesh Edilir mi ?: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilen sözleşmeli personelin 30 günü aşan rapor alması halinde sözleşmesi feshedilir mi?

Sözleşmeli Personel Olarak Atanacaklar Askere Giderse

Sözleşmeli Personel Olarak Atanacaklar Askere Giderse: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak atananlardan, atanma tarihi itibariyle muvazzaf askerlik hizmetini yapmakta olan adayların atamaları iptal edilir mi?

Sözleşmeli Personel Kendi isteği ile Sözleşmesini Fesh Ederse Tekrar Çalışabilir mi ?

Sözleşmeli Personel Kendi isteği ile Sözleşmesini Fesh Ederse Tekrar Çalışabilir mi ?: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilen sözleşmeli personel, kendi isteğiyle sözleşmesini feshetmesi halinde kamu kurum ve kuruluşlarına sınavsız olarak geri dönebilir mi?

KPSS ile Sözleşmeli Olan Memurluğa Başvurabilir mi ?

KPSS ile Sözleşmeli Olan Memurluğa Başvurabilir mi ?: Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak yerleşen adayın aynı puanı ile memur yerleştirmelerine başvurabilir mi?

Sözleşmeli Personel Kurum Veya Ünvan Değiştirebilir mi ?

Sözleşmeli Personel Kurum Veya Ünvan Değiştirebilir mi ? 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilen sözleşmeli personelin pozisyonunda unvan değişikliği yapılabilir mi ? sözleşmeli personel kurum değiştirebilir mi ? sözleşmeli personel unvan değiştirebilir mi ?

Sözleşmeli Personelin Eş Durumundan Tayini

Sözleşmeli Personelin Eş Durumundan Tayini:  Eşi özel sektörde çalışan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilen sözleşmeli personel için herhangi bir mevzuat düzenlemesi yapılacak mı? sözleşmeli personelin eş durumundan tayini nasıl olmalı.

Sözleşmeli Personel Mevzuatı

Sözleşmeli Personel Mevzuatı: 657 sayılı devlet memurları kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası hükmü uyarınca kamu idare, kurum ve kuruluşlarında mali yılla

Yeni Teşvik Paketinde Neler Var Bölge ve iller

Yeni Teşvik Paketinde Neler Var ? Bölge ve iller: YENİ TEŞVİK PAKETİNDE 6 Bölge oluşturuldu .En çok teşvik 6. Bölgeye 1. Bölgeye kadar teşvikler azalacak. Fakat bazı yatırımlar 5 den küçük bölgeye yapılsa dahi 5. Bölgeye yapılmış gibi avantajdan yararlanacak.Yani İstanbul ve Ankara gibi 1. bölgeye veya 2,3 ve 4.

Kira Gelirlerinde İstisna

4 Mart 2013 Pazartesi

Kira Gelirlerinde İstisna:  Kira gelirlerinde 2012 yılı istisna miktarı belirlendi . Buna göre istisna tutarı 3. 000  üçbin TL olarak uygulanacak. Kira geliri elde edenler bu miktara kadar kısım için gelir vergisi ödemeyecekler. Bu miktarın üzerinde vergi dilimlerine göre gelir vergisi ödenecektir.

Çevre Temizlik Vergisi Tutarları





39 SERİ NO'LU BELEDİYE GELİRLERİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ

Veraset ve intikal Vergisi

Veraset ve intikal Vergisi:  

veraset ve intikal vergisi 2012 oranları ve hadleri açıklanmıştır.Muris ve mirascıların ödeyecekleri vergiler şunlardır.Karşılıksız mal iktisbı ve edinmelerdeki vergilerde açıklanmıştır.

Vergi Usul Kanunu Had Ve Miktarları Oranları

Vergi Usul Kanunu Had Ve Miktarları Oranları:  

Vergi usul kanununda yer alan ve 01/01/2012 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacak  olan had ve miktarlar

Maliye Bakanlığından Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği  Sıra No: 411 resmi gazete 26.12.2011 28154 sayı

Vergi Kaçağını İhbar Eden Kişi Kaç Para Alır

Vergi Kaçağını İhbar Eden Kişi Kaç Para Alır: Vergi kaçağını ve vergi kaçıranı ihbar eden kişi ne kadar alır kaç para alır ? alınacak para miktarı yakalanan vergiye bağlı olarak oransal anlamda değişir. Örneğin 10.000 .000 TL vergi kaçağını ihbar ettiniz. Maliye 1.500.000 TL

Gelir Vergisi Oranları 2013

Gelir Vergisi Oranları 2013: Ücret Gelirlerine Uygulanacak Gelir Vergisi Oranlarının Yıllara Göre Tutarları:

2013 yılı gelir vergisi dilimleri ve oranları:

Vergi Sorgulama

3 Mart 2013 Pazar

Vergi Sorgulama: vergi öğrenme için vergi kimlik no veya Tc kimlik no dan birini kullanarak il ve vergi dairesini seçerek sorgulama yapabilirsiniz. Son 3 yıla ait tahakkuk eden vergi miktarı ve vergi matrahınızı öğrenebilirsiniz. Burada aynı zamanda vergi levhası da sorgulamasını yapıyorsunuz.

Turizm Sektöründe Çalışan Yabancı İşçilerden İstenilen Belgeler

Turizm Sektöründe Çalışan Yabancı İşçilerden İstenilen Belgeler: Malum Ülkemiz Turizm ülkesi. Bu nedenle ülkemizde fazla sayıda yabancı uyruklu kişi turizm sektöründe istihdam edilmektedir.Bu ne denle Türkiyede Turizm sektöründe çalışacak yabancı işçilerden ve bunları istihdam eden işverenlerden ilk başvuruda istenilen belgeler Çalışma Bakanlığı tarafından belirlenmiştir.

Yabancıların Çalışmasının Yasak Olduğu Meslekler Nelerdir ?

Yabancıların Çalışmasının Yasak Olduğu Meslekler Nelerdir ?: Aşağıdaki işlerde yabancılar çalışamaz çalıştırılamaz.Bu meslekler sadece Türk vatandaşlarına hasredilmiştir.Yabancılar aşağıdaki meslekleri Türkiye de icra etmek için Türk vatandaşlığına geçmek zorundadırlar.

Yabancıların Sigortalılığı

Yabancıların Sigortalılığı:  1- Sosyal Sigorta Hükümleri Açısından: 5510 sayılı Kanun’un “Sigortalı sayılanlar” başlıklı 4’üncü maddesinin birinci fırkasının (a) bendine göre; hizmet akdi ile bir veya birden fazla işveren tarafından çalıştırılanlar sigortalı sayılır. Aynı maddenin ikinci fıkrasının (c) bendi hükmü ise aşağıdaki gibidir:

Kaçak Yabancı İşçi Çalıştırma Cezası

Kaçak Yabancı İşçi Çalıştırma Cezası:  Kaçak Yabancı işçi çalıştırma cezası  Çalışma Bakanlığına göre kaçak yabancı işçi çalıştıranların ödeyecekleri ceza , sgk ya göre Kaçak Yabancı işçi çalıştırma cezası  sigortasız yabancı işçi çalıştırma cezası.

İşçinin Kişilik Değerlerine Saldırı Nedeniyle Manevi Tazminat

İşçinin Kişilik Değerlerine Saldırı Nedeniyle Manevi Tazminat: İşçinin kişilik değerlerine saldırı işverenin işçiyi dövmesi işverenin işçiye küfretmesi kıdem tazminatı ihbar tazminatı gerektirimi haklı fesih nedenimidir işçi manevi tazminat talebinde bulunabilirmi yargıtay kararı

Belirli Süreli iş Sözleşmesi

Belirli Süreli iş Sözleşmesi Tanımı Şekli Süresi ve Sınırları:  Belirli Süreli İş Sözleşmesinin Tanımı, Şekil Şartı, Sözleşme Yapma Serbestîsi ve Sınırları Ayrımı ve Sınırları Sürenin Belirlenmesi ,azami ve asgari süreler , devam eden ve zincirleme sözleşme yapılıp yapılamayacağı.

Yurt Dışı Borçlanma İçin Bilgi Alınacak Brim

2 Mart 2013 Cumartesi

Yurt Dışı Borçlanma İçin Bilgi Alınacak Brim : Aşağıda bulunan adres , telefon numarası ve maili bulunan "Sosyal Güvenlik Kurumu" SGK nın briminden yurt dışı borçlanma ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Yurt Dışı Borçlanma Nedeniyle Emekli Olanların Maaşının Kesilmesi

Yurt Dışı Borçlanma Nedeniyle Emekli Olanların Maaşının Kesilmesi:  Yurtdışı borçlanma yoluyla bağlanan aylıkların kesildiği haller şunlardır Yurtdışında sigortalılık veya ev kadını olarak geçen sürelerini borçlanarak malullük, yaşlılık ve emekli aylığı aylığa/ hak kazananların, bu aylıkları;

Yurt Dışı Borçlanma Yapanlardan Emeklilk İçin İstenilen Belgeler

Yurt Dışı Borçlanma Yapanlardan Emeklilk İçin İstenilen Belgeler: Bu yazımızda Yurt Dışı Borçlanma Yapanlardan Emeklilk İçin İstenilen Belgeler hakkında bilgi vereceğiz. Yurt dışı borçlanma yapanlar emekli olmak için aşağıda bulunan belgeleri "Sosyal Güvenlik Kurumu" SGK ya vermek zorundadırlar.

Yurt Dışı Borçlananların Başlangıç Tarihi Nedir

1 Mart 2013 Cuma

Yurt Dışı Borçlananların Başlangıç Tarihi Nedir ?: Bu Yazımızda Yurt Dışı Borçlananların Başlangıç Tarihi hakkında bilgilere yer vereceğiz. Lütfen yazımızı okumaya devam edin. Emeklilik için başlangıç tarihi önemlidir. Yurt dışı borçlanma yapanların başlangıç tarihi nasıl tespit edilir.

Yurt Dışı Borçlanması Nedeniyle Aylık Alma Şartları

Yurt Dışı Borçlanması Nedeniyle Aylık Alma Şartları: Bu yazımızda yurt dışı borçlanması yapanların emekli olması için yada aylık alması için gereken şartlardan bahsedeceğiz. Yazımızı okumaya devam edin.

Yurt Dışı Borçlanma İçin Aranan Şartlar

Yurt Dışı Borçlanma İçin Aranan Şartlar: Bu yazımızda yurtdışı borçlanma yapılabilmesi için aranan şartlar hakkında bilgiler vereceğiz. Yazımızı okumaya devam edin.
 

En Çok Okunanlar

Etiket Bulutu

Sidebar One