SGK SSK İşe Giriş Tarihimi Nasıl Öğrenebilirim ?

21 Mart 2014 Cuma

SSK işe giriş tarihi hesaplaması, emeklilik tarihlerinin tam olarak doğru hesaplanabilmesi açısından gerçekten çok önemlidir. Ama artık özellikle sigortalılar için SSK işe giriş tarihi çok kolay şekilde öğrenilebiliyor. Aşağıda sunacağımız bağlantıya gireceğiniz bazı bilgiler ile işe başlama tarihinizi kolaylıkla ortaya çıkartabilmeniz mümkün. Sgk vermiş olduğu hizmetler sayesinde çalışanlar, emekli kişiler ve genel sağlık sigortası kapsamına giren bütün vatandaşların işlemlerine ulaşabilmelerini sağladı.

SGK işe giriş tarihi öğrenebilmek için de aynı şekilde aşağıda sunduğumuz bağlantıyı kullanmak gerekiyor. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak bu bağlantıda yer alan bilgileri eksiksiz ve tam olarak doğru bir şekilde girmeniz gerekiyor. Bağlantı içerisinde yer alan bilgileri doğru olarak girdiğiniz andan itibaren SGK işe giriş tarihinizi kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Bu sayede toplam ssk gün sayısı miktarını, ne zaman emekli olacağınızı ve ödenmiş sgk primlerinizi rahatlıkla öğrenebilirsiniz.E-sgm hizmet sorgulama ekranı sgk’nın vermiş olduğu en faydalı hizmetlerin başında yer almaktadır. Sgk bu hizmeti verirken şeffaflık ve doğru bilgi prensibine göre hareket etmiştir.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar 'da Son Durum

Yaklaşık 5 milyon emekli mağdurunun beklediği yasayla ilgili son açıklamalar. EYT haberleri ile ilgili son gelişmeleri yakından öğrenmek için mutlaka haber detaylarımıza bir göz atmalısınız.

Emeklilik için prim günü ve yıl şartlarını tamamlamış ancak yaşı bekleyen emekli adaylarına yönelik çalışmalar ve istişareler devam ediyor. Erken emeklilik çalışmalarında gelinen son nokta ne? Kimler bu haklardan yararlanabilecek? Emeklilik için prim günü ve yıl şartlarını tamamlamış ancak yaşı bekleyen emekli adaylarına yönelik çalışmalar ve istişareler devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar 2014 Yaşa takılanlara düşük maaşla erken emeklilik son durum erken emeklilik şartları nelerdir yaşa takılanlarda neler oldu en son haber son durum emeklilik geliyor mu?

2014 GSS BAĞ-KUR SSK SGK Prim Affı Torba Yasa

Milyonlarca kişinin gözü Torba Yasa ile birlikte çıkması beklenen GSS BAĞ-KUR SSK PRİM AFFI'nda. Peki bu gelişmeler Torba Yasa içerisinde yer alacaklar mı? Torba Yasa'nın çıkmasıyla birlikte prim afları resmileşir mi? İşte son zamanlarda yaşanan gelişmeler

Sitemize ulaşan isminin verilmesini istemeyen bir kullanıcımız öğrenci olduğunu ve gss prim borcu ile ilgili sıkıntısı olduğundan bahsetmişti. Yazısının devamında şunlar yazıyor du.. ” Benim haberim bile yok adıma bir kağıt geldi ve benim ortalama bin tl üzerinde gss prim borcum olmuş yahu bunu iptal ettirebilir miyiz ben üniversitede okuyorum bu konuda bilgisi olan var ise bana yazabilirmi çok müşkül durumdayım ki ben zaten okulda bile zor okuyorum lütfen bana bir yol gösterin ne izlemeliyim nasıl iptal ettirebilirim bu gss borçlarını ? ”

2014 Torba Yasası, 4C Kadro - 2014 GSS Pprim Affı / Ssk Bağ-Kur Prim Affı

7 Mart 2014 Cuma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 4/C'lilerin kadroya alınmasıyla ilgili toplu sözleşme masasında bir çalışma yapıldığını ancak henüz netleşmediğini açıkladı. Bakan Faruk Çelik, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Üyelerini Bakanlık binasında kabul etti. Çelik, bu esnada gazetecilerin sorularını da cevapladı. "4/C'li çalışanların kadroya alınması ile ilgili bir çalışma olduğunu söylediniz ama Maliye Bakanı, 'böyle bir çalışma yok.' dedi. Memur-Sen, 'böyle bir çalışma var.' dedi. Kafalar karıştı. Bu konuda bir açıklama yapar mısınız?" sorusuna şöyle karşılık verdi:
 

En Çok Okunanlar

Etiket Bulutu

Sidebar One