Dava Dosyası Sorgulama Mahkeme Dava Dosyası Sorgulama

13 Nisan 2013 Cumartesi

Dava Dosyası Sorgulama Mahkeme Dava Dosyası Sorgulama: En kapsamlı mahkeme dava dosyası sorgulamaları bu sayfadadır.Yargıtay Danıştay idare mahkemeleri ayrıca adınıza açılmış veya müdahil olduğunuz davaları sorgulayabilirsiniz.

Dava dosyası sorgulamayı 4 ayrı yerden yapabilirsiniz. Bu 4 sorgulamayı da anlatalım adresleri verelim.

1-Uyap dava dosyası mahkeme dosyası sorgulama

uyap üzerinden her türlü davanızı sorgulayabilirsiniz . Dava dosyası sorgulama Uyap için buraya dokunun. Açılan sayfanın sağ üst tarafına bakınız. Vatandaşlar için kısmını tıklayın. İmzasız giriş kısmına bakarak gelen kodu kutucuğa yazarak açılan formdan sorgulama yapınız. Yada http://vatandas.yargitay.gov.tr/proxyYargitay/portal_baslangic.uyap sayfasına gidini isterseniz e devlet üzerinden UYAP’a giriş yapabilirsiniz . Burdan giriş yapın.

2-yargıtay dava dosyası sorgulama

yargıtay dava dosyası takip yargıtay dosya takip ve sorgulama için aşağıdaki siteye girin.Dikkat edin gelen sayfada sertifika hatası verecektir. Gelen sayfada en alt sayfada bulunan bu web sitesine devam et kısmına tıklayın. (önerilmez yazsa da siz devam et e tıklayın. Aşağıdaki sayfa gelecektir .Bu gelen sayfada yargıtay dava temyiz dosya sorgulama yapabilirsiniz. Yargıtay dava dosyası sorgulamasını buradan yapınız.



Yargitay dava dosyası mahkeme dosyası temyiz dosyası sorgulama

Yargıtay dosya sorgulamayı aşağıdaki mahkemelerden gelen tüm dosyalar için yapabilirsiniz.

Yargıtay gelen dosyalar Ağır Ceza Mahkemesi ,Ceza Mahkemesi ,Ticaret Mahkemesi,Sulh Hukuk Mahkemesi,Tek Hakimli Asliye Mahkemesi,Kadastro Mahkemesi (Müs),İş Mahkemesi,Trafik Mahkemesi,Çocuk Mahkemesi,Tüketici Mahkemesi,Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi,Fikri ve Sınai Haklar Ceza Mahkemesi,İnfaz Mahkemesi,Devlet Güvenlik Mahkemesi,Bölge Idare Mahkemesi, Idare Mahkemesi,Vergi Mahkemesi,Asliye Hukuk Mahkemesi,Asliye Ceza Mahkemesi,Sulh Ceza Mahkemesi,İcra Ceza Mahkemesi,İcra Hukuk Mahkemesi,Aile Mahkemesi,Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi,Denizcilik İhtisas Mahkemesinden yargıtaya gelen mahkeme veya dava dosyası sorgulama yapabilirsiniz.

Mahkeme Bilgilerini Kullanarak yargıtay dava mahkeme Dosyası sorgulama nasıl yapılacak

Mahkeme bilgilerini kullanarak Yargıtay daki dosyanızı görebilmeniz için “Mahkeme”, “Mahkeme Esas No”, “Mahkeme Karar No” alanlarından en az ikisini doldurmanız gerekecek ve “Bul” tuşuna basmanız lazım . “Mahkeme” bilgisini seçebilmek için dosyanızın mahkemesinin bulunduğu “İl’i” ve sonrasında “Mahkeme Türü’nü” Seçiniz

Daire Bilgilerini Kullanarak yargıtay dava mahkeme Dosya Sorgulamasını nasıl yapacaksınız Eğer dosyanızın bulunduğu Yargıtay dairesini ve Yargıtay esas numarasınız biliyorsanız “Daire Adı” kutusundan ilgili Yargıtay dairesini ve esas numarasını biliyor iseniz yıl ile birlikte numarayı yazarak dosya bilgilerinize ulaşırsınız

3-Danıştay dava dosyası mahkeme dosyası sorgulama.

danıştay dosya sorgulama danıştay dava dosyası sorgulama için vereceğimiz sayfaya ulaştıktan sonra kendinize göre ekranın sol tarfında bulunan kısımdan aşağıdaki sorgulamaları yapabilirsiniz.

Danıştay genel evrak numarasından arama sorgulama ,danıştay esas numarasından arama sorgulama , danıştay geldiği yer esas numarasından arama sorgulama , danıştay geldiği yer karar numarasından arama sorgulama ,danıştay idari dava daireleri gündemi sorgulama

Danıştay dava dosyası sorgulamayı buradan yapınız.

4-e-devlet mahkeme dosyası dava dosyası sorgulama adıma açılan dava varmı ?

e-devlet üzerinden dava dosyası sorgulama yapabilirsiniz.Burada önemli olan adınıza açılmış dava varmı yada müdahil olduğunuz dava varmı sorgulama yapabilirsiniz.e-devlet şifresi kullanarak sorgulama yapabilirsiniz.

e-devlet mahkeme dosyası dava dosyası sorgulaması buradan yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Etiket Bulutu

Sidebar One