Emekli Maaşındaki Kesintileri Öğrenme

16 Ocak 2013 Çarşamba

Emekli Maaşımdaki Kesintileri Öğrenmek İstiyorum , Emekli Maaşınızdaki Kesintileri Öğrenin : Emekli maaşınızdan hangi kesintilerin nereye kesildiğini merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız bu yazımız size yardımcı olacaktır.

Emekli maaşınızdan kesinti olup, olmadığını öğrenmek istiyorsanız şifresiz olarak T.C. kimlik bilgileriniz ile veya E-Devlet sistemi üzerinden E-Devlet şifreniz ile öğrenebilirsiniz. İsterseniz ilk olarak şifreye ihtiyaç duymadan Buraya Dokunarak T.C. Kimlik bilgileriniz ile öğrenebilirsiniz. E-Devlet şifreniz ile "Sosyal Sigortalar Kurumu" (SSK) 4a Emekli Aylık Kesintilerini Buraya Dokunarak "Bağkur" 4b Emekli Aylık Kesintilerini Buraya Dokunarak "Emekli Sandığı" 4c Emekli Aylık Kesintilerini Buraya Dokunarak öğrenebilirsiniz.

3 yorum

  1. bu ay emekli maaşımdan bir bölüm kesildi nedeni nedir birkaç yerden duyduğuma göre suriyelilere maaş bağlanmış ve ona kesiliyormuş doğru mu?

    YanıtlaSil
  2. yalan kardeşim inanmayın böyle şeylere yukarıda gösterilen sitenin adresine girerek bakın ben baktım hiç bir kesinti yok

    YanıtlaSil
  3. tahsin aragülü23 Ocak 2014 05:29

    benım sorum şu babam83 annem75 yaşında bunların 3 aydaaldıkları 400 tl emekli sandığı 3 aydan beri kestıler vermiyorlar nedenını öğrnmek istiyorum not on seneden beri alıyorlardı ne oldu kimse bilgi vermiyor saygılarla

    YanıtlaSil

 

En Çok Okunanlar

Etiket Bulutu

Sidebar One