SSK 4a Hizmet Dökümü

28 Ocak 2013 Pazartesi

SSK 4a Hizmet Dökümü Alma, Öğrenme, Sorgulama: Bu yazımızda ilk olarak şunu belirtmek isteriz. "Hizmet Dökümü" ve "Hizmet Cetveli" ikisi de aynı şeydir.

Gireceğiniz "Hizmet Dökümü" sayfasından gün saysını , primlerinizi , çalıştığınız iş yeri sicil numarasını toplam sigorta gün dökümünü aylık prim günlerinizin tümünü görebilirsiniz. SSK 4a Hizmet Dökümü için T.C. kimlik no ve kimliğinizde bulunan bilgiler ile şifresiz sorgulama yapabilirsiniz.

"Sosyal Güvenlik Kurumu" SGK'nın resmi internet sitesinden şifresiz SSK 4a Hizmet Dökümü sorgulaması yapmak için Buraya Dokunun

"Sosyal Güvenlik Kurumu" SGK'nın resmi internet sitesinden son 6 ay T.C. kimlik no veya Sigorta numaranızla sorgulama yapmak için Buraya Dokunun

E-Devlet sistemi üzerinden E-Devlet şifreniz ile SSK 4a Hizmet Dökümü sorgulaması yapmak isterseniz Buraya Dokunun ilgili sayfaya girdiğinizde "Kimliğimi Şimdi Doğrula" butonuna tıklıyoruz daha sonraki açılan sayfadan E-Devlet şifresi bağlantısına tıklıyoruz ve size verilen E-Devlet şifreniz ve T.C. kimlik numaranız ile gerekli sorgulamayı yapıyoruz.

Bilgilendirme: Eğer işe başladığınız veya ilk sigorta olduğunuz tarihten itibaren "Hizmet Dökümü" ve "Hizmet Cetveli" sorgulamasını yapmak istiyorsanız E-Devlet sistemi üzerinden E-Devlet şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. SSK Hizmeti 4a olarak geçmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Etiket Bulutu

Sidebar One