Maaşdan Kesintilerim

13 Ocak 2013 Pazar

Maaşdan Kesintilerim: Emekli olan kişiler için merak konusu olan maaşlarındaki kesintilerin ne kadar olduğu ve nereye kesildiğidir. Kesintilerin bazen nereye kesildiği ve nedeni bilinmemektedir. Daha önceden kesintileri görebilmemiz için E-Devlet sistemi üzerinden E-Devlet şifresi ile sorgulama yapılabiliyorduk. Şimdi ise E-Devlet şifresi olmadan T.C. kimlik bilgilerimiz ile de gerekli sorgulamayı yapabiliyoruz.

"Maaşdan Kesintilerim" nereye ve ne kadar ? sorgulamasını  şifresiz olarak T.C. kimlik bilgileriniz ile sorgulamak için Buraya Dokunun

E-Devlet sistemi üzerinden E-Devlet şifreniz ile sorgulama yapmak isterseniz "Sosyal Sigortalar Kurumu" (SSK) kesintilerim "Bağkur" kesintilerim "Emekli Sandığı" kesintilerim sorgulaması yapmak için lütfen aşağıda bulunan bağlantılara dokunun.

"Sosyal Sigortalar Kurumu" "4a Emekli Aylık Kesintileri" sorgulaması için Buraya Dokunun

"Bağkur" "4b Emekli Aylık Kesintileri" sorgulaması için Buraya Dokunun

"Emekli Sandığı" "4c Emekli Aylık Kesintileri" sorgulaması için Buraya Dokunun

"Sosyal Sigortalar Kurumu" (SSK) internet sitesi üzerinden aşağıda bulunan maaşdan kesintilerim sorgulama sayfasını yayından kaldırmıştır.

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı.

2 yorum

  1. Eşimden aldığım bağkur maaşımdan kesintiyi öğrenmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Aynur hanım, yukarıda bulunan “Bağkur” “4b Emekli Aylık Kesintileri” sorgulaması için yazan yerin yanında bulunan (Buraya Dokunun) bağlantısına tıklarsanız gerekli sorgulamayı yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil

 

En Çok Okunanlar

Etiket Bulutu

Sidebar One