Emekli Maaşı Sorgulama 2013

23 Nisan 2013 Salı

Emekli Maaşı Sorgulama , Emekli Maaşı Öğrenme 2013: Bu yazımızda Emekli Maaşı Sorgulaması yapabileceğiniz bilgilere ve bağlantılara yer vereceğiz. Emekli maaşı sorgulaması yapabileceğiniz ilk sayfa için Buraya Dokunun yönlendirileceğiniz sayfada hangi kurumdan maaş alırsanız alın işlem yapabilirsiniz.

Yukarıda bulunan sayfada sizden T.C. kimlik bilgilerinizi girmeniz istenecektir. Sayfada T.C. kimlik no ve T.C. kimlik bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır. Bu uygulama 2012 yılında getirilen bir yeniliktir. Sisteme girdiğinizde sol tarafta bulunan yerden kurumunuzu seçin.

Not: Bilgiler hesaba yatırılma işleminden sonra gelmektedir. Para yatmamış hesaplarınızı göremezsiniz.

"Sosyal Sigortalar Kurumu" (SSK) lılar intibak farkı ve intibaklı maaşları "Sosyal Güvenlik Kurumu" (SGK) nın resmi internet sitesi üzerinden görmek için Buraya Dokunun

Emekli Maaşı Sorgulamasını E-Devlet sistemi üzerinden E-Devlet şifreniz ile öğrenmek için aşağıda bulunan bağlantılara dokunun.

"Sosyal Sigortalar Kurumu" (SSK) lılar Emekli Maaşı Sorgulaması için Buraya Dokunun

"Bağkur" lular Emekli Maaşı Sorgulaması için Buraya Dokunun

"Emekli Sandığı" na tabi memur Emekli Maaşı Sorgulaması için Buraya Dokunun

Yukarıda bulunan aramalarla ilgili bilgilere bu sayfadaki görüntülemelerden ulaşacaksınız. Bilgi aktif olarak yatan ve kesilen miktarlardan oluşmaktadır. Gelecekteki gelirler değil "Sosyal Güvenlik Kurumu" (SGK) nın adınıza yatırdığı tutarlar gösterilmektedir.

"Sosyal Güvenlik Kurumu" (SGK) emeklilik takip sistemini başlattı dilerseniz ilgili sayfaya gitmek için Buraya Dokunun isterseniz de Buraya Dokunun Adınız , Soyadınız başvuru yaptığınız "Sosyal Güvenlik Kurumu" (SGK) müdürlüğü ve size emeklilik için verilen tahsis numarasını girerek evrak ve emeklilik durumunuzu takip edebilirsiniz.

Maaş için Bankaya , "Sosyal Güvenlik Kurumu" (SGK) ya , E-devlet sistemine ve Sgk.gov.tr e başvuracaksınız. Biz elimizden geldiğince E-Devlet sistemini ve SGK sistemini anlatmaya çalıştık.

Yukarıda ulaşacağınız form 2013 emekli maaşı ve parası takip sistemidir.

2 yorum

 

En Çok Okunanlar

Etiket Bulutu

Sidebar One